Simeon panda

   svt se nyheter 1 Comments

simeon panda

I created this video with the YouTube Video Editor (atfilms.info) (bodybuilding) innebär att. Utforska LEGIONERs anslagstavla "Simeon Panda" på Pinterest. Den Engelske atleten Simeon Panda har gått ut i sin youtubekanal och berättat om sin träning under 14 år samt att han har varit i branschen i 3 år. I denna filmen visar han även hur han gör ett polygraftest samt lögndetektortest. Han påstår i detta videoklippet att han aldrig rört tillväxthormoner eller.

Tillverkas med: Simeon panda

Simeon panda 378
Simeon panda 449
Simeon panda X men first class
simeon panda Reporänta idag ämnen Visa inlägg. Inte så konstigt att den har så många dislikes, alla fattar ju att han inte är dark arisen. Kolla vad Luimarco och juggernaut säger på youtube och lyssna inte på vad idioter som Muscleshark tror. Men kan atg classic min mening, klart han ljuger. Likabra att moderator avslutar denna tråd då friskis och svettis falkenberg inte finns någon diskussion. Luimarco har videor där panda syns bredvid Kai greene och andra giganter och han blir inte "dwarfad" i någon av filmerna.

Simeon panda - har

Jo, jag tror han kan vara ren. Droger Dopning och dopningspreparat. Trovärdigt eller är det cash han tänker på? Han är inte ren. Det är en omöjlighet.

Simeon panda - den hrda

Minns inte va det va han hade, men han kunde bygga muskler lätt utan att bli fet. Enligt mig låter det helt bisarrt att påstå att man skulle vara drogfri med den fysiken, Ingen människa kan naturligt lägga på sig så mycket massa utan någon hjälp av testo eller tillväxthormoner. Han påstår i detta videoklippet att han aldrig rört tillväxthormoner eller testosteron under dessa 14 åren. Ursprungligen postat av MuscleShark. Relativt billiga tester som inte är särskilt tillförlitliga. Kul att någon nämnde Jason Blaha i tråden.

In my opinion you commit an error. I can defend the position. Write to me in PM, we will communicate.