Hundskatt

   svt se nyheter 1 Comments

hundskatt

I en motion till kommunfullmäktige föreslår Kristdemokraternas gruppledare Kauko Antbacke att en kommunal hundskatt bör införs i kommunen. Han skriver att hundägare bör bekosta kommunens kostnader för skötsel och tömning av hundlatriner. Enligt hans förslag är kronor per hund och år en rimlig. Den togs bort på talet då det gick +- 0 med administrationen av den. Jag har för mig att den låg på kr. "Medel, som till kommunen inflyta i hundskatt, må för kommunens behov användas på sätt, som av kommunen bestämmes." atfilms.info Svara på detta inlägg. Ett av problemen med det hela var att hanteringen kostade mer än det smakade så att säja. Sen var pengarna inte heller öronmärkta, hundbajlatriner o djursjukhus bekostades på annat håll osv. Tror kommunerna själva var trötta på hanteringen, men visst, det finns en logik i det du säjer fast många som jag.

Hundskatt Video

Alltså med vilka argument togs den ut av hundägare? Mikael, du antyder att diskussionen om en hundskatt är osaklig… Recently är den en smula oseriös, söderhamn soffa den belyser tools momentum central fråga inom nationalekonomi. Lär av det norska undantaget! Skatteplikten för viss hund förfaller, om hunden dör innan anmälan enligt 5 § senast skall göras. Tillbaka ica malmö Övriga hundfrågor. hundskatt

Hundskatt - under utveckling

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in: Skyldig att betala hundskatt är hundägare som vid skatteårets utgång har haft hunden i sin ägo. Wildebeest Wildebeest Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Wildebeest Hitta fler inlägg av Wildebeest Hitta alla inlägg av Wildebeest i detta ämne. Många arbetsgivare subventionerar träning redan idag. Hundskatten är där 90 euro per år, vilket är nästan svenska kronor. Vi som plockar upp hudens bajs då, skall även vi betala för de hundägare som inte plockar upp tycker du? Absolut det är i alla fall bättre än att alla får betala.