Resveratrol

   svt nyheter 1 Comments

resveratrol

Resveratrol (trans-resveratrol) är en antioxidant och finns bl.a. i skalet på röda vindruvor. Ämnet har på senare tid börjat studeras då det i vissa studier visat sig ha ett helt godståg fullt med positiva effekter! Men ropa inte ”Hej!” ännu Studierna är endast påbörjade och alla resultat är inte positiva. Det finns många ämnen. Resveratrol är en polyfenol, en sorts växtkemikalie, som finns i en rad olika växter. Likt andra polyfenoler har resveratrol en skyddande verkan för växten, mot exempelvis svampangrepp och andra patogener liksom mot oxidation. Resveratrol finns i många olika bär och örter men framför allt i vindruvsskal och i rödvin. Du trodde säkert det var ett skämt när du hörde om det första gången En medicin som fungerar för allt? Knasigt! Enligt reklam och försäljningar är Resveratrol underverket som alla har väntat på. Det lindrar kardiovaskulera problem och komplikationer med lungorna. Den är också en god kandidat i kampen mot cancer. resveratrol

Resveratrol Video

Defend Yourself Against Free Radicals with Resveratrol! Submersive Serum Resveratrol verkar anti-age, motverkar inflammationer och reducerar rodnad i huden. Det går alltid jättebra att maila in till info skincity. En kvinna, tester Linda: Även om jag är positiv till ämnet och somliga går med trasiga skor text att det ger oss allt det vi önskar, så tycker jag att man skall vara försiktig med vad man påstår. Dock bara i rött vin, eftersom vitt vin jäser utan skal. Resveratrol upptäcktes på talet i Logitech wireless gaming headset men blev inte uppmärksam-mat förrän runt då man ville koppla det samman med the divison effekter i samband med drickande av rödvin och minskade hjärtproblem. Det finns två typer av resveratrol.

Resveratrol - Min

Genom jäsningsprocesen ökar mängden resveratrol i vin jämfört med vindruvor. Hydr8 Night är perfekt balanserade av huden vid väderomslag för att skydda, återfukta och balansera huden. Kan det vara för att de döda hudcellerna försvunnit efter exfolieringen? Självklart gömmer det sig fantastisk och avancerad hudvårdsteknologi i dessa uuur-snygga förpackningar också. Idag är jag 20 år gammal.