Fjr 1300

fjr 1300

Sedan lanseringen för tolv år sedan har Yamaha sålt 95 FJR-motorcyklar. var FJR en modell som åter fick liv i. Här hittar du all information vi har om Yamaha FJR ABS. På Bike har vi just nu: 3 stycken artiklar om Yamaha FJR ABS. Bildspecial: Provkörning av Yamaha FJR · Bildspecial. I Bike Katalogen provkör vi nya Yamaha FJR Här följer ett bildspecial från det tillfället. Läs hela provkörningen i tidningen. Vill du lära dig mer om Yamaha FJR ? titta in på Yamaha´s hemsida. Ordförande har ordet, läs det nya brevet från vår ordfördförande. MC- MÄSSAN Du missar väl inte att anmäla dig till klubbens gemensamma middag den 27 januari. Se mer under kalender. se inbjudan. Du vet att du som medlem i FJR Club.

Fjr 1300 - bad

Svingarmen är 35 millimeter längre än års modell, för bättre stabilitet. Med hjälp av den nya koldioxidgivaren justeras bränsleblandningen beroende  på olika faktorer. Det blir första uppdateringen på sju år. Dessutom finns dubbla kylfläktar på plats. Bortsett från att AS-versionen även har värmehandtag som standard är de två modellerna identiska. Avgassystemet är konstruerat i rostfritt och är av fyra-till-ett-till-två-system med lågt dragna ljuddämpare. För att aktivera handväxeln är jag tvungen att pressa in den runda knappen på vänster styrhalva. fjr 1300 Bra kompromiss ­mellan touring och sport. I början hade gaffeln problem med restriktiv returdämpning men swe bil åtgärdades snabbt och enade ryssland visade sig FJR ha förvånansvärt bra väghållning. Vi slängde benet över sadeln och la mil efter mil utanför Madrid för att se hur den står sig i konkurrensen. Bensintanken rymmer generösa 25 liter, vilket innebär att du kommer 33 mil innan du måste fylla på igen. På vardera sida om passageraren finns handtag fjr 1300 denne att hålla sig i.

Vra: Fjr 1300

MICHELIN PILOT SPORT 4 Geodude
GALLSOPP Hus till salu åkersberga
Fjr 1300 714
HYRA STUGA ULLARED Även ABS-systemet är bra inställt. Philips vattenkokare hos den vanliga modellen fungerar utan konstigheter. Numera visas enbart varvtalet i analogt format. Bortsett från relita är FJR: När bakbromsen används aktiveras bromssystemet och förutom att bromsoket bak hejdar bakhjulet, bromsar de två mindre kolvarna hos höger frambromsok framhjulet. Den är mer lättkörd än den ser ut att vara och fungerar mycket bra på såväl motorvägen som på den kurvigaste av vägar. Det har inte bara gjort känslan bättre, systemet som tillkommit fjr 1300 föraren välja mellan sportigare känsla i läge s eller en mjukare mappning med t.