Smith & wesson

   malmö nyheter 1 Comments

smith & wesson

Denna artikel kommer att handla om Smith & Wesson (S&W) K frames (stomme) som har producerats av företaget S&W sedan starten i slutet på talet. Med denna beskrivning är det min målsättningen att skriva med lite lätt tillgänglig historia om just denna tillverkare. Vad dom flesta kanske inte vet är. Är i konventionellt utförande typisk Smith & Wesson, jag har tagit bort den seraterade ytan på avtryckaren och polerat och rundat av denna yta för att bättre kunna skjuta DA. Det finns lite att göra för att minska trycket genom att polera upp berörda ytor, läs mera om detta under referenserna, längst ner i artikel. Säga vad man säga vill om Smith & Wesson (S&W) revolver, men en detalj har jag alltid haft svårt att förlika mig med och det är det där J--la siktet. Detta med tanke på att min huvudsakliga användning av Smitten, består av träning och tävling i fältskytte. Det är inte så att jag har haft.

Smith & wesson - serien

Samtidigt har du säkert känt att den lilla rackare har ett tryck som lämnar mycket i övrigt att önska, det är inte ovanligt med ett DA double action tryck på över 4 kilos tryck. Som jag ser det är skytte med revolver i C-klassen en riktig utmaning för dig som gillar R-fält. Trimning av tryckmekanism och regelverket. Förloppet är så snabbt att du inte kan se problemet med blotta ögat, därav går det INTE att provocera fram felet vid en normal funktionstest på arbetsbänken. Just därför tvingades jag att välja och då var inte valet så svårt, för just K — frame med sin masterpiece, är kanske den mest kända revolvern i Sverige. Kommentera Avbryt svar Skriv din kommentar här smith & wesson

Smith & wesson Video

New for 2017: Smith & Wesson M&P 2.0 Bussningen har måtten 6×2 mm och hålet gröna lund karta ca 2 mm, kanske 2,2 mm?? Tyvärr så drabbades denna konvertering från kaliber. Bussningen ska med andra ord komma ut där trumman finns. Jag hyfsade till ytan och polerade upp hålet för rebounderfjädern och bytte ut fjädern till en 13 gauge som jag sedan smith & wesson robotgräsklippare husqvarna ett antal varv. Ett riley porn resultat kan erhållas vad rengöring beträffar genom att lägga siktet i ett bad med lysfotogen.