Big air

   malmö nyheter 1 Comments

big air

På med lurarna och skruva upp volymen, här kommer teasern för Luleå Big Air ! Idag kommer vi att stå på skidyran på LTU! Aftermovie Luleå BIG AIR Official Aftermovie of Luleå BIG AIR Thanks to our partners, Bergnäsets Ställningsmontage | Luleå Tekniska Universitet | NMW | MittLivsStiL atfilms.info Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu. Tävlingen äger rum i Alebacken med några av Sveriges och världens bästa åkare. Kommentator: Peter Jonsson. Expert: Pontus Ståhlkloo. X-games har aldrig varit större, och det var ett vällyckat arrangemang när det hölls i Oslo polisen malung året. Sport 14 september Men å andra sidan är  vi kända för att vara nytänkande och kreativa, och vi har till linus persson handboll skapat den första  skidbacken i världen som ligger på en förbränningsanläggning, Amager Bakke. Tipsa SMS sydsvenskan. Mer information om eventet: Det har skrivits poster, arrangerats tävlingar och till christian dior med spelats in urbana reklamfilmer med Oscar Wester och Jesper Tjäder.

Big air Video

FULL BROADCAST: America's Navy Skateboard Big Air Final

Big air - Sjstad Under

Fredag 3 november klockan En dansk femhundralapp får du hala upp för att följa en heldag av eventet, du får en växelfemma tillbaka. I sociala medier har Copenhagen Winter Games, som skulle ha arrangerat Big Air-tävlingen i centrala Köpenhamn, varit minst sagt aktiva. Just eftersom Big Air-tävlingen är en del av FIS internationella världscup spelar utgången av den viss roll för åkarnas vara eller icke vara i vinters OS som går i februari i Pyeongchang, Sydkorea. X-games har aldrig varit större, och det var ett vällyckat  arrangemang när det hölls i Oslo förra året. Följ oss Facebook Twitter Instagram Rss. big air

Big air - kontaktade

Danskarna utlovar världens högsta inomhusramp täckt av 1, kubikmeter snö. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Sen ligger vinter-OS i februari , så det gör mig otroligt glad att vi får lov att vara en del av denna upplevelse, säger Michael Fugmann till sajten freeride. Från arrangörshåll är man entusiastiska. Turdell åker Sveriges coolaste krater. Logga in med Facebook. Jesper Tjäder kommer till Big Air i Köpenhamn.